Isteni Irgalom Alapítás, Budapest

A budapesti Örökimádás-templom – az egész napos szentségimádás biztosítása által – több mint száz éve arról tanúskodik a főváros és az egész ország előtt, hogy az Eukarisztiában Jézus valóságosan jelen akar lenni az emberek számára. Közösségünk 2006 őszén érkezett ide, hogy imádságos jelenétünkkel és tevékeny szolgálatunkkal válaszoljunk a köztünk lévő Jézus szeretetére és igyekezzünk azt megismertetni másokkal is.

Ha keresed a választ a következő kérdésekre: Vajon a nagyvárosi forgatagban van-e esély a megállásra? A zaklatott hétköznapokban lehet-e megízlelni a békét? A város zajától körülvéve létezhet-e a csend oázisa? Látogass be templomunkba!

A budapesti közösség tagjai az evangelizáció és az együttérzés szolgálatában tevékenykednek a következő területeken: szentségek felvételére való előkészítés (katekumenátus, jegyesoktatás), Imaiskola, kórházi lelkigondozás, teológiaoktatás, lelkikísérés, imaestek és lelki napok szervezése, az Eukarisztia tiszteletét előmozdító Központi Oltáregyesület munkájában való részvétel.

A Közösség iránt érdeklődőket várjuk liturgiáinkra és egyéb programjainkra. Személyes találkozásra és időpont egyeztetésre a liturgiák után van lehetőség.

DSCF8386a

Egész évben csendes szentségimádás: Hétköznap: 8:00–17:40    Vasárnap: 12:00–17:40

Minden hónap 2. csütörtökén 18:35-től éjszakai szentségimádás péntek 8:00 óráig.

Szentmisék: Hétköznap: 18:00     Vasárnap: 9:00, 11:00, 18:00

Reggeli dicséret: Vasárnap: 8:15

Esti dicséret: Hétfő, szerda: 18:35    Szombat, vasárnap: 18:50

Az adventi liturgikus rend megtalálható: www.orokimadas.hu

Cím: 1094 Budapest, Bokréta u. 35.

E-mail: nyolcboldogsag.budapest@gmail.com