Tábor Hegyi Napok 2019THN_logo

Kedves fiatalok!

Örömmel tudatjuk, hogy elindult a regisztráció a 2019-es Tábor Hegyi Napokra!

A tábort július 23-28. között szervezzük meg Homokkomáromban, 16-35 év közötti fiatalok számára.

A táborban minden nap lesz egy előadás, közös szentmise, délutánonként különböző fórumok, játék és közös ünneplés. Az idei főelőadó: Faustine de Jésus nővér (Nyolc Boldogság Közösség) Lengyelországból. A beharangozó filmet ITT találod. A mottó pedig:

„Kriszust öltöttétek magatokra” (Gal 3,27)

Jelentkezési határidők és részvételi díjak:
· Kedvezményes (2019. május 23. éjfélig történő jelentkezés és előleg befizetés esetén): 17.000 Ft/fő
· Teljes ár (2019. május 24. és július 11. közötti jelentkezés és előleg befizetés esetén): 20.500 Ft/fő
Amennyiben nem tudsz elejétől végéig részt venni a táboron, a napidíj 4500 Ft.
Előleg: A tábor részvételi díjából kérünk, hogy 9.000 Ft-ot előlegként fizess be a CIB-nél vezetett bankszámlaszámunkra. Ez az összeg hozzájárulás a tábor költségeihez és fedezi a napi háromszori étkezést. A jelentkezésed csak az előleg befizetésével együtt érvényes! Amennyiben a részvételi díjad nem éri el a 9000 Ft-t, kérünk, hogy a teljes díjat utald előre.
A befizetésekről kötelező számlát írnunk. A jelentkezés során kérjük, hogy add meg annak a pontos (állandó) lakcímét, akinek a bankszámlájáról érkezik majd az előleg!
Számlaszámunk: 10700275-66438447-51100005 Név: Nyolc Boldogság Közösség
Fontos!A megjegyzés rovatban tüntesd fel: “NévTHNelőleg” (A vezetéknevedet írd ki, a keresztnévnél elég egy rövidítés. Pl.: Bognár Attila előleg-befizetése: BognárATHNelőleg). Egyszerre elutalhatod a teljes részvételi díjadat is, ez esetben a megjegyzés rovatba azt írd: “NévTHNteljes”.
Amikor megérkezett hozzánk az utalásod, visszaigazolásként e-mailben egy e-számlát fogsz kapni.
Lehetőséged van arra is, hogy adománnyal támogasd egy-egy táborozó részvételét. Az adomány összege bármekkora lehet, és utalhatod a saját előlegeddel egyszerre. Ez esetben kérünk, hogy az utalásnál – a neved mellett – tűntesd fel a saját befizetésed és az adomány összegét is! (Pl.: 9000 Ft BognárATHNelőleg, 2000 Ft adomány).
Szállás: A Közösség előre felállított 6 személyes sátraiban tudunk szállást biztosítani (kétszemélyes sátorfülkékben). Hálózsákot és polifoamot hozz magaddal! A házaspárokat kérjük, hogy hozzanak saját sátrat magukkal! Mivel a tábor egy erdő mellett van, kullancs- és szúnyogriasztót érdemes magaddal hozni.
Étkezés: A jelentkezés során lehetőség van diétás (glutén-, cukor-, és laktózmentes) menüt, illetve vegetáriánus menüt kérni (amennyiben halat sem eszel, kérünk, ezt külön jelezd az űrlap végén, az Egyéb megjegyzéseknél). Kérjük, hogy gluténérzékenység esetén “kenyérnek valót” hozz magaddal. Fontos: sajnos csak enyhén gluténérzékenyeknek tudunk étkezést biztosítani, és a táborban nincs lehetőség egyénileg főzni!
A tábor rendje: Jelentkezéseddel elfogadod, hogy a tábor folyamán öltözködésedben visszafogott és körültekintő leszel, és elkerülöd, hogy azzal kényelmetlen helyzetbe hozz másokat. Lányként nem viselsz miniszoknyát, combközépig érőnél rövidebb sortot, mély dekoltázsú-, vagy haspólót, kifejezetten tapadós ruhadarabokat. Fiúként nem mutatkozol félmeztelenül. A templomi és kápolnai programokon olyan ruhát viselsz, mely nem hagyja fedetlenül a válladat.
Jelentkezéseddel elfogadod továbbá, hogy a tábor ideje alatt nem fogyasztasz alkoholt, sem drogokat. Kizárólag az arra kijelölt helyen dohányzol, tiszteletben tartva nemdohányzó társaidat.
A táborban a szervezők részéről fénykép- és videó-felvétel készítésére kerül sor. Az ezek elkészítéséhez való hozzájárulásodat a helyszínen adhatod meg.
A regisztrációval kapcsolatos adatvédelmi tájékoztatót ITT találod.
A tábor helyszíne: Nyolc Boldogság Közösség, 8777 Homokkomárom, Ady E. u. 2.
Érkezés2019. július 23-án (kedd), 15 órától. (17 órakor szentmise kezdődik, ami még nem a tábor része, de részt vehetsz rajta, ha szeretnél.) Kérünk, a 18:30-kor kezdődő tábornyitóra igyekezz ideérni.
A tábor vége: 2019. július 28. (vasárnap) 12:54-kor indul a busz Homokkomáromból Nagykanizsára.
És hogyan jutsz el hozzánk? A nagykanizsai autóbusz pályaudvarról a homokkomáromi busszal (közvetlen: 12:25; 14:35; átszállással Fűzvölgyön 15:45; 16:40) az „autóbusz-forduló” megállóig. Autóval: letérő a 74-es főútról.
Jelentkezési határidő: július 11. A jelentkezésed az előleg befizetése után válik véglegessé!
A jelentkezési lap elérhető ITT.
Bővebb információért böngésszétek a tábor Facebook-oldalát! 
Plakát 2019

Plakát 2019