Tábor Hegyi Napok 2019 – imára fel!

01_thn_Krisztinek_jo2Kedves Barátaink!

Néhány hónap múlva kezdetét veszi a 2019-es Tábor Hegyi Napok, közösségünk ifjúsági tábora (2019. július 23-28. között. Általános információk ITTaktuális információk ITT).

A szervezés gyakorlati oldala mellett fontosnak tartjuk, hogy imában is hordozzuk a tábort, és ebbe minél többeket szeretnénk bevonni – azokat is, akik fizikailag nem lesznek majd velünk a THN-n. Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is készítettünk egy táblázatot, hogy minden nap legyen valaki, aki különösen is imádkozik a táborért. Ha feliratkoztál, a rendszer az adott napon automatikus e-mailben emlékeztet majd a vállalásodra.

Az egyes hónapoknak vannak kiemelt imaszándékai is:

Január: A szervezőkért, hogy nyitottak legyenek a Szentlélek sugallataira.

Február: A tábor anyagi helyzetéért, a kért támogatások elnyeréséért és jótevőinkért; hogy legyenek, akik adományaikkal segítik a fiatalokat.

Március: A segítő csapatért, akik szolgálni fognak a táboron. Hogy ne akadályozza őket semmi (munka, saját vagy kisgyerekeik betegsége) abban, hogy el tudjanak jönni. Hogy az Istentől jövő egységet élhessék és jeleníthessék meg a tábor folyamán.

Április: Az előadóért, a fórumvezetőkért és azokért, akik az imaesteken buzdítani fognak.

Május: A papokért, akik jelen lesznek a táboron. Hogy a prédikációk, szentgyónások és lelki beszélgetések alkalmával valóban Isten túláradó irgalmát közvetíthessék.

Június: A zenészekért, akik szolgálni fognak a táboron. Hogy Isten közelségét és szépségét hirdethessék.

Július: A fiatalokért, különösen azokért, akik először vesznek részt a táboron. Hogy befogadhassák mindazt a kegyelmet, amit Isten szeretne nekik adni. Hogy Isten ajándékozzon szent és örömteli papi, szerzetesi és családos hivatásokat.

Köszönjük, ha csatlakozol a kezdeményezéshez!

A szervezők

A táborig az egyes napokra itt lehet feliratkozni (csak a még szabad időpontok jelennek meg):